Αιμοδοσία 14-15-16/12/15

Αιμοδοσία 14-15-16/12/15

Στο τελευταίο τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας για το 2015, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο προσήλθαν 265 συμπολίτες μας από τους οποίους έδωσαν αίμα οι 201 και από αυτούς 48 είναι νέοι αιμοδότες ( 1:4 ήταν νέοι Εθελοντές Αιμοδότες), δίνοντας μία σημαντικότατη ανάσα στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ώστε να αντιμετωπίσει χρόνια και έκτακτα προβλήματα συνανθρώπων μας.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης εθελοντικής αιμοδοσίας, καθηγητές και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο και ενημερώθηκαν για την διαδικασία και το πόσο σημαντική είναι η προσφορά αίματος για εμάς και τους συνανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και ελπίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες να υπάρξουν και με άλλα σχολεία του νησιού!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, το Επιμελητήριο Λέσβου, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης άλλα πάνω απ’ όλους τους πάρα πολλούς εθελοντές αιμοδότες!

Ωστόσο, οι ελλείψεις σε αίμα και στο νησί μας είναι σημαντικές, και για αυτόν τον λόγο σας καλούμε όλους να απευθυνθείτε στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και να προσφέρετε κι εσείς πολύ λίγο από τον χρόνο σας, για κάτι πάρα πολύ πολύτιμο και σημαντικό για τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας! Δεν ξεχνάμε, πως η Ζωή, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο στους αγαπημένους μας, άλλα και στον ίδιο μας τον εαυτό!

Καλές γιορτές!