Δράσεις Συλλόγου

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 52 μαθητές – εθελοντές που προσήλθαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στη Σχολή ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα για να αιμοδοτήσουν.aimodosia-%ce%bf%ce%b1%ce%b5%ce%b4-600x365

Ο απολογισμός είναι θετικός καθώς αιμοδότησαν οι 30, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους. Το θετικότερο δε όλων – και το πιο ελπιδοφόρο – είναι ότι οι μισοί εξ’ αυτών (15), είναι άτομα νεαρής ηλικίας (18-20) που εγγράφηκαν ως νέα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι παρά την επιθυμία τους να αιμοδοτήσουν, για λόγους προστασίας της υγείας τους αυτό δεν κατέστη δυνατό (χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης, αϋπνία, κούραση κτλ.).
Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία, τις απογευματινές ώρες, με τη συνδρομή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το οποίο διέθεσε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τα απαραίτητα υλικά.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την έμπρακτη συμπαράσταση, σε ολόκληρη τη διαδικασία της αιμοδοσίας, του Διευθυντού της σχολής κου Αθανασίου Ιατρίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου στα Πάμφιλα, προσήλθαν 28 συμπολίτες μας από τους οποίους έδωσαν αίμα οι 19.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης άλλα πάνω απ’ όλους τους απλούς εθελοντές αιμοδότες των Παμφίλων.

Τετάρτη απόγευμα [2/12/15] η Σχολή μας ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Παναγιούδας γέμισε χαμόγελα, νιάτα και αισιοδοξία!

70 μαθητές μας προσήλθαν εθελοντικά να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες του ΣΕΑΜ (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης) εκ των οποίων οι 26 για 1η φορά!

Αρωγοί σε αυτή τη δράση εθελοντισμού το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και η Διεύθυνση της Σχολής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ!

Ένα πολύτιμο δώρο ζωής από την νεολαία της πόλης μας!
Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα λοιπόν ας επικρατήσει “Δίνω Ζωή” !


1 2 3 4 6